woensdag 17 maart 2010


De Electrische Tamparts en de statistieken








_
Dagelijks lees ik de Nederlandse on line web krant, en al staat het boordevol met de nodige ellende die dagelijks over jullie heen komt ( Met name jullie want wijj hebben al ellende genoeg, maar meestal gepaard met mooi weer ) stond er laatst een artikel in het A.D. over de geneugten van de Ned. vrouw, en toen gingen er bij mij lampjes branden, bellen rinkellen en whatever, krijgen mijn roots en mijn Griekse medeburger er van langs door de gezamenlijke E.U. met N.L. ( wijlen Bos ) en Duitsland die eilanden wilde kopen/verkopen dan heb ik nu iets gelezen en verder aardig wat gezocht / bezocht en onderzocht m.i. werd er in die online webkrant vermeld dat de Nederlandse economie voor een groot deel bestaat uit- en bakken geld binnen haalt met de verkoop van vibrators ( Sense & sensibility ) en ook de verkoop van el. Tandenborstels is de laatste jaren fors toegenomen, een verdachte zaak dat laatste. Lees & huiver...
Ik kan mij voorstellen dat gezien er hard gewerkt wordt in NL de gemmidelde Nederlandse man amper de tijd heeft om vrouwlief te bevredigen ( Die op haar beurt hopend , wachtend, smekend en bereidwillig ligt te wachten in de meest tot de verbeelding sprekende maar ook extraverte ,erotisch getinte uitdossing welke met de feestdagen of recenter denk aan Valentijnsdag is kado gedaan, tezamen met een hilarisch gedicht,(en ooo wat hebben wij toen gelachen), peperduur gekocht lingeriesetje bij de fa. Christine le Duc.

Maar goed gezien de cijfers en statistieken, kunnen de rondingen en de erotische kleding in de mottenballen blijven , want er komt niets van....Want, let op, en ik citeer:

De gemiddelde Nederlander koopt iedere vijf maanden een nieuwe tandenborstel ? Dat zijn omgerekend ruim 38 miljoen p/j.

Daar staat tegenover dat er in Nederland jaarlijks meer dan een miljoen vibrators worden verkocht. Dus in acht jaar tijd is dat genoeg om de gehele vrouwelijke helft van de bevolking te voorzien. 21% van de bevolking gebruikt er regelmatig een, in de leeftijdgroep 35-54 is dat zelfs 26%.

Verrassend he? Opwindend ook?


De eerste tandenborstels werden pas in 1750 gemaakt met dierenharen. In 1857 werd het eerste octrooi op tandenborstels gegeven, en dat was twaalf jaar voor de uitvinding van de vibrator. Oorspronkelijk was dit een medisch apparaat, dat tot doel had om ‘hysterische’ vrouwen te behandelen ( Ik dacht dat vrouwen er juist hysterisch van werden ). Hysterie was in de 19e eeuw een modeziekte voor vrouwen, een aandoening waarbij (seksuele) tekortkomingen zich uitten in nervositeit, slapeloosheid en neurotisch gedrag ( ?? tegenwoordig zijn de modetermen ‘borderline’ en ‘bipolaire stoornis’).

Het wordt gekker…lees & huiver.

Artsen kwamen erachter dat zij vrouwen door genitale stimulatie - ook wel vingeren genoemd - tot een ‘paroxysme’ konden brengen, een helende ontlading. De vrouwelijke patiĆ«nten waren meestal bijzonder van deze behandeling gecharmeerd, de doktoren vonden het echter eigenlijk vervelend werk (Ja,ja ). Het duurde vaak lang eer een paroxysme was bereikt, uren waarin ze ook andere kapitaalkrachtige zieken konden helpen. ( nou en of )

Ik hoorde je zuchten.

In 1860 vond een Franse arts daarom een hogedruk-brandslang uit die op de clitoris kon worden gezet en in 1869 volgde de vibrator, een door stoom en kolen aangedreven gevaarte ( Hylarisch he?. Later ontwikkelden medici elektrisch aangedreven modellen, die er volgens een historicus uitzagen als iets dat een garage gebruikt om de winterbanden om de velgen te leggen.

De tandenborstel beste lezer, wordt door de middenstand, en hr. dames Tandartsen van harte aanbevolen en men moet onze tanden in ruime mate poetsen, teneinde een goed gebit te behouden, daarom worden de tandenborstels in allerlei gedaanten, soorten, kleuren, maten , hard dan wel zacht, roterend dan wel vibrerend in meterslange schappen aan de man gebracht, ook moet deze tandenborstel annbevolen maandelijks worden vervangen, sterker er zijn er zelfs met indicatie kleuren, dat wanneer die vervaagt je je moet spoedden naar de eerste de beste drogist, om een keuze uit het enorme assortiment te maken, en wat voor die tandenborstels geldt , geldt nu ook voor vibrators...want ook dat vernuftig apparaatje wordt te kust en te keur aan de vrouw gebracht, waren er vroeger Tupperware partys, tegenwoordig zijn er erotische avonden voor de vrouw waar de diverse apparaten en opzetstukken voor tandenborstels worden beproefd en gretig gekocht...

Na dit alles, krijg ik ernstige twijfels wanneer ik s' avonds voor het slapen gaan, bereidwillig en ready to strike in bed lig, een gezoem uit de badkamer hoor..Je moet immers regelmatig je tanden poetsen.....

Nik

Geen opmerkingen:

Een reactie posten